follow Catalog firme » Ambalare printare » Ambalaje hartie » Cutii carton » Judetul GALATI
  home     Cutii carton   Judetul GALATI

Cutii carton Galati

Obtineti cel mai bun pret pentru cutii carton completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cutii carton ondulat, cutii carton duplex, cutii carton, cutii carton braila, cutii carton galati, cutii din carton, cutii carton (GALATI, GALATI)
Rompackprint SRL Galati proiecteaza si produce cutii carton si ambalaje carton de culoare natur sau alb pentru toate nevoile dumnneavoastra, cu livrare in toata tara.Producem toate tipurile de cutii bomboane, cutii ceaiuri, placi carton, tuburi din carton, cutii carton duplex, cutii legume, cutii fructe, cutii industriale, cutii clasice, cutii stantate. Alege cea mai buna calitate si cel mai bun pret -..
0743 *** ***Click aici!

RUDEBOX SRL

  Actualizat (azi)
cutii carton, cutii carton personalizate, cutii carton ondulat (Galati, GALATI)
Rudebox Srl producator ambalaje din carton ondulat situat in judetul Galati executam pe baza de comanda ferma: cutii pizza de diferite marimi, tort, baxuri de diferite marimi, cutii personalizate, cutii pentru arhiva. Pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0755 *** ***Click aici!
cutii carton, cutii carton galati (Galati, GALATI)
Firma producatoare de ambalaje tiparite si netiparite, modele variate sau la cererea clientului, saci de aspirator din hartie pentru foarte multe modele de aspiratoare si filtre hota. Putem realiza cutii din carton duplex mat sau lucios, cartonul poate fi tiparit sau netiparit la cererea clientului cu dimensiuni variabile. Va punem la dispozitie o gama larga de utilaje pentru afacerea dumneavoastra, Offset-uri, balante electronice..
0727 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie